SEO optimizacija sajta za pretraživačSeo optimizacija web sajta za pretraživače (Search engine optimization) je skup mera na sajtu usmerenih na unapređenja kvaliteta i količine saobraćaja od pretraživača ka web sajtu preko klasičnih (nesponzorisanih) rezultata pretraga. Naravno, broj korisnika na sajtu u velikoj meri zavisi od pozicije sajta na pretraživačima.

Optimizacija sajta za pretraživače je ozbiljan posao i nije ga dobro poveriti bas svakom ko vam pošalje ponudu da to radi profesionalno. Sam proces zahteva vreme koje se najčešće meri mesecima do ozbiljnog rezultata. Nekada je teže zadržati poziciju stečenu ovim radom nego je osvojiti.

Da bi se sproveo kvalitetan rad na OPTIMIZACIJI SAJTA potrebni su određeni preduslovi, na prvom mestu kvalitetno urađen web sajt sa ispoštovanim standardima.

Bgsvetionik ne pruzima obaveze rada na ovim poslovima bez jasne vizije u uspeh i obezbeđenih preduslova.

Svaki posao optimizacije sajta kreće od analize postojećeg stanja sajta. Naša praksa je da u toku rada aktivno sarađujemo sa klijentom i redovno ga kroz mesečne analize informišemo o rezultatima rada. Zadovljni smo uspehom na projektima koje smo pratili kroz ovaj vid saradnje. Ono sto je važnije je, da su naši klijenti ostvarili odličan benefit, kroz ovu saradnju jer su svoje biznise na željene ključne reči pozicionirali na prvu stranu google.rs pretraživača.